Despre noi

you’re cool and you know it! you’re trendy flendy!

trendy flendy este o miscare: a celor care simt ca sunt altfel, a celor care vin cu un aer nou, a celor care gasesc un je ne sais quois intr-un lucru minor si stiu cum sa-l scoata la lumina. A celor care au un aer aparte cand merg pe strada si care stiu ca sunt cool.

trendy flendy este, deopotriva, un loc de intalnire a tinerilor creativi, care simt ca au ceva de spus in lumea designului si care ar vrea sa strige tare – tare ca pot sa faca lucruri atat de frumoase, dar nu stiu unde sa se duca sa o faca. Tineri entuziasti, care vad cum munca lor capata amploare, dispusi sa impartaseasca ganduri si experiente.
trendy flendy apartine tinerilor designeri care cauta sa intalneasca alti tineri, la fel de creativi si de frumosi ca ei, ce abia asteapta sa porneasca intr-o noua aventura.

In acelasi timp, trendy flendy este pentru cei care vor sa stie mai mult si mai bine despre cum sa fie fashionable si care se bucura sa descopere o platforma menita sa le ofere inspiratie, gata sa o absoarba cu mintea larg deschisa.

fii trendy flendy! exprima-te!